Politerno > Україна і світ > Глава МВС Італії заявив, що анексія Криму була законною, а в Україні відбулась псевдореволюція

Глава МВС Італії заявив, що анексія Криму була законною, а в Україні відбулась псевдореволюція

  • 20 Липня, 2018
  • 1901 Переглядів
  • 0

Міністр внутрішніх справ Італії і глава правої партії “Ліга” Маттео Сальвіні вважає, що Росія законно анексувала український Крим, а революцію в Україні називає “фальшивою”.

Про це він сказав в інтерв’ю The Washington Post, повідомляє УП.

“Був референдум, і 90 відсотків людей проголосували за повернення Криму до складу Російської Федерації”, – сказав Сальвіні, відповідаючи на ремарку журналіста про незаконність псевдореферендуму в 2014 році.

“Порівняйте його з фальшивою революцією в Україні, яка була псевдореволюцією, що фінансується іноземними державами – подібно арабським революціям. Є деякі історично російські зони з російською культурою і традиціями, які законно належать Російській Федерації”, – додав глава МВС.

Сальвіні підтвердив свою прихильність скасування європейських санкцій проти РФ, “тому що вони не довели свою користь, і, згідно з даними, вони завдали шкоди італійському експорту”.

Лідер “Ліги” також заперечує фінансування своєї партії з боку партії Владіміра Путіна “Єдина Росія”.

“Це фейкові новини. Ми подали в суд на тих, хто повідомив про це. Це неправда. Ми ніколи не брали жодного євро, жодного рубля або долара”, – сказав він.

Читайте також: У НАТО засуджують РФ за мілітаризацію Криму та закликають не підтримувати бойовиків

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE