Politerno > Україна і світ > Наєв і Ярош у Краматорську обговорили участь бійців Української добровольчої армії в лавах ЗСУ

Наєв і Ярош у Краматорську обговорили участь бійців Української добровольчої армії в лавах ЗСУ

  • 24 Липня, 2018
  • 1434 Переглядів
  • 0

Під час зустрічі у Краматорську командувачі об’єднаних сил Сергій Наєв і Української добровольчої армії Дмитро Ярош обговорили участь бійців УДА в лавах Збройних сил за умови укладення контракту.

Про це повідомляє прес-центр Операції Об’єднаних сил.

“Торкнувшись теми добровольців, генерал-лейтенант Наєв наголосив, що вважає добровольцями всіх, без поділу на тих, хто служить у Збройних Силах України, Національній Гвардії, Службі безпеки України, та інших складових сектору безпеки та оборони, а також відносить до цієї категорії бійців добровольчих батальйонів ЗСУ, МВС, УДА та ДУК ПС”, – йдеться у повідомленні.

У розмові з Ярошем Наєв запропонував бійцям УДА проходити військову службу в резерві у складі бойових військових частин спеціального призначення, розвідки та в підрозділах територіальної оборони.

Крім того, вони обговорили можливу участь бійців УДА у підготовці сил для охорони державного кордону, підрозділів територіальної оборони, та інших ініціатив очільника УДА.

Як відомо, раніше у “Правому Секторі” висловили обурення через висловлювання командувача ООС Сергія Наєва щодо неможливості перебування добровольців ДУК і УДА в зоні бойових дій на Донбасі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE