Politerno > Україна і світ > У БПП заявили, що Тимошенко “єдиний, непробивний і стійкий політик в Україні, який має свій ядерний електорат”

У БПП заявили, що Тимошенко “єдиний, непробивний і стійкий політик в Україні, який має свій ядерний електорат”

  • 15 Серпня, 2018
  • 2412 Переглядів
  • 0

Народний депутат від президентської фракції Вадим Денисенко, впевнений, що лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час президентської кампанії може «зі старту відчувати себе впевнено».

Про це інформує «ЦензорНЕТ».

Зокрема, народний обранець зазначив: «Поки Тимошенко ставлять в провину зв’язки з Росією – що вона нібито кандидат від Росії. Але поки ця тема не працює; і я сумніваюся, що з’явиться щось таке, чого ми досі не чули… причина, по якій вона може зі старту відчувати себе впевнено: Юлія Тимошенко – єдиний в Україні політик, у якого є свій ядерний електорат. Непробивний і стійкий. Причому це живі люди, які не боти. А це дуже важливо в ситуації, коли 20 відсотків приймають рішення безпосередньо на виборчій дільниці. І дуже часто це рішення приймається за рахунок того, що люди спілкуються між собою.

В цей же час депутат продовжив: «Тому поки ніяких вступних проти неї немає. Хоча точно буде експлуатуватися ідея зв’язків з Росією і крики про те, що «Юля – злодійка». Як і було на всіх попередніх виборах. Чи спрацює це зараз – поки незрозуміло. Але говорити про те, що буде якась інформаційна бомба, яка все розірве .. особисто я поки в цьому дуже сумніваюся. Хоча і нічому не дивуюся – адже ми всі пам’ятаємо історію з педофільним скандалом – коли Партія регіонів придумала історію про те, як 3 депутата від «Батьківщини» нібито займалися сексом з дитиною одного журналіста. Історія була абсолютно вигаданою – але в результаті зламали долю журналісту, травмували дітей. Чи можуть бути придумані подібного роду скандали зараз? Я цього не виключаю. Думаю, в ході цієї кампанії буде досить багато чорного».

Читайте також: Юля пішла у відрив. Новий курс Тимошенко завершився перемогою

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE