Politerno > Україна і світ > Ця Рада не здатна ухвалити необхідні суспільні рішення і перейшла у стадію передвиборчої риторики, – Шкрум (Відео)

Ця Рада не здатна ухвалити необхідні суспільні рішення і перейшла у стадію передвиборчої риторики, – Шкрум (Відео)

  • 6 Вересня, 2018
  • 1646 Переглядів
  • 0

Нинішній склад парламенту не здатен ухвалити необхідні для суспільства соціально-економічні рішення. Наразі він перейшов у стадію передвиборчої риторики.

Про це у кулуарах Верховної Ради сказала народний депутат фракції «Батьківщина» Альона Шкрум.

За її словами, на жаль, депутати не змінюють парадигму і не ухвалюють революційного закону для економічної політики, для знищення монополій.

«Нині ми маємо монополію Медведчука на скраплений газ, монополію НАК «Нафтогаз Україна», що контролює видобуток українського газу тощо», – обурилась парламентарій.

Для того, щоб знищити відповідні монополії, потрібно ухвалити комплексні програми, але «цей парламент не зробить таких кроків, бо на них не здатен», додала Альона Шкрум.

Політик також наголосила, що «Батьківщина» підтримує всі соціальні ініціативи та ініціативи щодо захисту обороноздатності України. Проте жоден законопроект фракції такого типу не потрапляє у порядок денний, зауважила вона.

«Я не очікую позитивних змін для людей. Ми вигризатимемо маленькі позитивні речі тоді, як парламент увійшов уже у передвиборчу риторику», – підсумувала народний депутат від «Батьківщини».

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE