Politerno > Україна і світ > Льовочкін каже, що не проти об’єднатись з Рабіновичем

Льовочкін каже, що не проти об’єднатись з Рабіновичем

  • 12 Вересня, 2018
  • 1361 Переглядів
  • 0

Один з лідерів партії “Опозиційний блок” Сергій Льовочкін заявляє, що підтримує об’єднання з усіма політичними силами, які поділяють цінності його партії.

Про це він написав у Twitter у відповідь на заклик лідера партії “За життя” ВадимаРабіновича об’єднатися.

“З моменту створення ОБ послідовно виступає за консолідацію справжньої опозиції. Я підтримую об’єднання з усіма політичними силами, які поділяють цінності ОБ і його виборців: мир, єдність країни, розвиток демократії та економіки, свобода слова і думки”, – написав він.

Льовочкін додав, що серед таких бачить і політсилу Рабіновича.

“Серед таких сил бачу і “За життя” Рабіновича, і Мураєва. У важкий для країни час потрібно відкинути амбіції і припинити конфлікти – тільки об’єднавши всі опозиційні сили, ми повернемо в Україну мир, стабільність, розвиток, створимо умови для українців знову жити по-людськи”, – написав Льовочкін.

Читайте також: Вадим Рабінович: нардеп із двома судимостями

Як відомо, раніше лідер партії “За життя” Вадим Рабінович закликав керівників “Опоблоку”  до об’єднання.

Хоча раніше партія “Опозиційний блок” вимагала перевірити факту наявності у члена їх фракції Вадима Рабіновича громадянства Ізраїлю.

За даними останніх соцопитувань, партія “За життя” набрала б на виборах до Верховної Ради 8,7% голосів тих виборців, які визначилися з вибором, а “Опозиційний блок” – 7,1%.

За іншими даними, 8% і 9% відповідно (без урахування похибки вибірки).

У президентському рейтингу Вадим Рабінович четвертий (6,7%), а Юрій Бойко п’ятий (6,4%).

При цьому 17,4% українців не визначилися, за кого голосуватимуть на виборах президента, а 15,2% взагалі не планують брати в них участь.

Ще в липні Рабінович закликав керівників “Опоблоку”, “Відродження”, Аграрної партії та інших почати переговори про спільну діяльність і про єдиного кандидата на президентських виборах.

Він також заручився підтримкою Віктора Медведчука, який є кумом російського президента і підтримував ідею федералізації України.

Читайте також: Співпраця з П. по “Інтеру” та Рабіновичу, “хімічним питанням”, по Юрі: хакери злили чергову порцію документів Льовочкіна

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE