Politerno > Україна і світ > Співпраця з П. по “Інтеру” та Рабіновичу, “хімічним питанням”, по Юрі: хакери злили чергову порцію документів Льовочкіна

Співпраця з П. по “Інтеру” та Рабіновичу, “хімічним питанням”, по Юрі: хакери злили чергову порцію документів Льовочкіна

  • 7 Червня, 2018
  • 2869 Переглядів
  • 0

Група зарубіжних хакерів оприлюднила нову порцію сенсаційних документів, що належать екс-главі Адміністрації Президента Януковича, а нині одному з лідерів «Опозиційного блоку» народному депутату Сергію Льовочкіну.

Вони вже традиційно викладені на сайті imgur.com, який публікує практично всі матеріали знаменитої хакерської групи Anonymous.

На цей раз документи не менше сенсаційні і стосуються абсолютно різних сфер діяльності скандального депутата: телеканалу «Інтер» і Хорошковського в контексті якихось домовленостей з П. (Порошенко), «хімічних питань», роботи з Кабміном, «питання закриття справ по Фурсіну», «роботи по зачистці ситуації по Америці», «роботи фокус-груп та видачі дивідендів по Юрі» (не вказується, але вгадується, про кого йде мова), а також «роботи по Рабіновичу з САП, НАБУ, МВС, СБУ і ГПУ».

У новій порції документів знову листування з Манафортом. На цей раз скандальний американський політтехнолог «торгується» з Льовочкіним з приводу оплати в 3 млн євро, погоджуючись їх «конвертувати» по курсу національної валюти. Манафорт висловлює впевненість в близьку перемогу, але ставить це в залежність від отримання грошей.

Крім того, опублікована схема створення сім’єю Льовочкіних ТОВ «ФК «Народна позика», який дав цій же родині в борг більше 110 млн грн. У документах також містяться розписки депутатів Сергія Льовочкіна та Юлії Льовочкіної, які беруть в борг величезні суми (5 і 7 млн грн) у власної матері, яка до цього позичила у «Народної позики» фантастичну суму в 110 млн грн.

Ще одна сенсація – в опублікованих документах міститься лист Сергія Льовочкіна людині з ініціалами «ДФ» (судячи зі всього – Дмитро Фірташ), до якого депутат звертається «дорогий друг».

Суть цього листа стосується діяльності телеканалу «Інтер» і Хорошковського, «хімічних питань» роботи з Кабміном, «питання закриття справ по Фурсіну», «роботи по зачистці ситуації по Америці», «роботи фокус-груп та видачі дивідендів по Юрі” (не вказується, але вгадується, що мова йде про лідера Опоблоку Юрія Бойка), а також «роботи по Рабіновичу з САП, НАБУ, МВС, СБУ і ГПУ».

В контексті “роботи по Рабіновічу” з Генпрокуратурою згадується такий собі П, якийсь тричі обіцяв допомогти в обмін на лояльність “Інтера” (вгадується президент Петро Порошенко і співпраця по президентській кампанії в обмін на допомогу в переслідуванні Рабіновича). По ньому, до речі, обіцяється вирішити питання “по любому” і запевняється, що “єдиний кандидат буде”.

Хочеться вірити, що опубліковані хакерами документи стануть предметом пильного вивчення і кримінальних справ не тільки в міжнародних правоохоронних структурах, а й в НАБУ. У будь-якому випадку, це – один з найбільших корупційних скандалів в сучасній українській політиці.

Читайте також: Хакери злили в мережу російські паспорти Льовочкіна та Бойка

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE