Politerno > Україна і світ > Луценко каже, що Ситник “шукає дешеві сенсації” у виграші Ляшка

Луценко каже, що Ситник “шукає дешеві сенсації” у виграші Ляшка

  • 15 Вересня, 2018
  • 1337 Переглядів
  • 0

Генеральний прокурор Юрій Луценко назвав “пошуком дешевих сенсацій” розслідування НАБУ щодо лідера Радикальної партії Олега Ляшка через його виграш у лотерею.

Про це він заявив у п’ятницю ввечері в ефірі телеканалу “Прямий“.

“Мені здається, що пан Ситник, який вже браво заявив, що він готовий до арештів і так далі, він починає демонструвати наступальність НАБУ. В принципі, це правильно. Він для того і зарплату отримує. І зарплату немалу. Але якість його подань, чесно кажучи, викликають запитання. Я не хочу підривати довіру до сусіднього правоохоронного органу і не буду коментувати деталі. А просто скажу, що я би такі підозри не підписав ні Ляшку, ні комусь іншому. Хоча до нього і ставлюся критично”, – наголосив Луценко.

Генпрокурор пояснив, в чому збираються звинувачувати Ляшка.

“Він викликав свого помічника, дав йому кошти поставити на тоталізатор, на виграш однієї з футбольних команд. Помічник приніс йому виграш. Він його записав у декларацію. Тепер кажуть, що лотерейний заклад не здав відповідний звіт в Мінфін про ставку і виграш. А тут Ляшко до чого? Він що, має контролювати звітність? І чому він це має робити?”, – сказав Луценко.

“Мені здається, що це пошук дешевих сенсацій”, – заявив він.

Читайте також: Нереальний фарт, фіктивна угода і рука Вашингтона. Чому з Ляшка хочуть зняти недоторканність

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE