Politerno > Україна і світ > Голосування за особливий статус ОРДЛО довело союз БПП та “Опоблоку” – Луценко

Голосування за особливий статус ОРДЛО довело союз БПП та “Опоблоку” – Луценко

  • 4 Жовтня, 2018
  • 1890 Переглядів
  • 0

“Батьківщина” не підтримала продовження дії закону.

Голосування за особливий статус Донбасу довело союз БПП та “Опозиційного блоку”. Про це заявив народний депутат від фракції Ігор Луценко, коментуючи голосування за відповідний документ, передає РБК-Україна.

Зокрема, він зазначив, що “Батьківщина” не підтримала продовження дії закону про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донбасу.

“Сьогодні стане очевидним, хто є фасадним патріотом і клеїть на плакатах гасла “Мова, армія, церква, віра”, а хто є справжнім патріотом. Ми вже зараз спостерігаємо союз фракції Порошенка та Опоблоку, що злилися, щоб надати місцеве самоврядування терористам, які вбивають наших військових на сході. Надати місцеве самоврядування російським окупантам”, – наголосив він з трибуни ВРУ.

Політик переконаний, що ухваленням закону про особливий статус Донбасу “ми створюємо там Російську Федерацію”.

“Перед тим, як ми отримаємо контроль за кордоном, нам пропонують провести там місцеві вибори. Які вибори там можливі? Ці вибори легалізуватимуть їх так званих прокурорів, суддів, міліцію. Це все контролюватимуть терористи та країна-агресор Росія!”, – сказав нардеп.

Як повідомлялось, Верховна Рада підтримала законопроект №9153, який пропонує продовжити дію закону про особливий порядок самоврядування ОРДЛО до 31 грудня 2019 року.

Читайте також: Хто такі VoxCheck? – Ігор Луценко

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE