Politerno > Україна і світ > Тимошенко анонсувала з 19 жовтня всенародне обговорення Нового економічного курсу

Тимошенко анонсувала з 19 жовтня всенародне обговорення Нового економічного курсу

  • 12 Жовтня, 2018
  • 2660 Переглядів
  • 0

Кожен охочий з 19 жовтня зможе внести пропозиції до Нового економічного курсу. Всенародне обговорення Нового економічного курсу на спеціально створеній інтернет-платформі розпочнеться 19 жовтня.

Про це повідомила лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко на прес-конференції у Дніпрі, повідомляє прес-служба партії.

“Уже 19 жовтня буде зібрано сотні експертів, економістів, аналітиків, фінансистів, підприємців, аграріїв, представників різних галузей, які зможуть доопрацювати Новий економічний курс так, як його хоче бачити інтелектуальна частина нашого суспільства”, – сказала вона.

Після цього, за словами Тимошенко, розпочнеться всенародне обговорення програми економічних перетворень у вікі-режимі: кожен зможе зайти на сайт, внести свої пропозиції, які будуть промодеровані і детально вивчені.

“Ми хочемо, щоб до президентських виборів країна знала в деталях, як виглядає Новий економічний курс. І щоб кожен українець розумів, що політичне рішення призведе до чіткої, стрімкої стратегії зростання України як конкурента в світі, як сильного економічного партнера, як країни, яка покінчить з бідністю і корупцією”, – сказала Тимошенко.

Вона також закликала на чергових президентських виборах голосувати не за прізвища, а “за поступову, покрокову дорогу до успішності, яку може вибрати країна”.

“Якщо знову по порочному колу шукати доброго царя чи добру царицю – це шлях в нікуди. Треба обирати план дій, і такий план дій ми пропонуємо. Це Новий курс України”, – додала вона.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE