Politerno > Україна і світ > У матеріалах у справі Гандзюк, отриманих СБУ, не вистачає значної частини доказів – адвокат

У матеріалах у справі Гандзюк, отриманих СБУ, не вистачає значної частини доказів – адвокат

  • 4 Грудня, 2018
  • 1342 Переглядів
  • 0

У матеріалах справи про вбивство Катерини Гандзюк, які отримало слідство СБУ, немає значної частини доказів і даних. Про це йдеться у відповіді на адвокатський запит Євгенії Закревської, яку надали в Службі безпеки.

Про це повідомляє видання Insider.

Частину відповіді, яка не порушує таємницю слідства, адвокат надала журналістам.

Зокрема, слідство СБУ взагалі не має матеріалів проведених у справі негласних слідчо-розшукових дій. Також відсутня частина відеоматеріалів, включаючи записи з камер спостереження, висновки експертів і результати виконання постанов суду про доступ до трафіку з’єднань абонентів (інформація про телефонні дзвінки і передачу стільникових даних, включаючи час, адресатів і місця розташування під час з’єднання).

Зазначено, що матеріали Головне слідче управління СБУ отримало від Генпрокуратури.

Джерела видання підтверджують, що перерахованих матеріалів слідство не має досі, станом на 4 грудня 2018.

Нагадаємо, генпрокурор Юрій Луценко заявив, що слідство встановило всіх замовників та організаторів нападу на радницю мера Херсона, громадську активістку Катерину Гандзюк, що призвів до її смерті.

Зокрема він зазначив, що у справі про вбивство Катерини Гандзюк оголошено підозру раніше судимому громадянину на прізвище Левін. Луценко зазначив, що Левін, за версією слідства, є ключовою фігурою у скоєнні злочину.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE