Politerno > Україна і світ > “Сила людей” вимагає, щоб Гнап повернув їм 2,5 млн застави з ЦВК

“Сила людей” вимагає, щоб Гнап повернув їм 2,5 млн застави з ЦВК

  • 8 Лютого, 2019
  • 1244 Переглядів
  • 0

Політична партія “Сила людей”, яка раніше висунула кандидатом в президенти колишнього журналіста Дмитра Гнапа, вимагає, щоб той повернув заставні 2,5 млн гривень, необхідні для реєстрації у ЦВК.

Про таку вимогу політради йдеться на офіційній сторінці партії у Facebook.

Зокрема партія звертається до Гнапа з вимогою “відкликати свою заяву про згоду балотуватися кандидатом на пост Президента України від ПП “Сила Людей” задля “демонстрації політичної зрілості та відповідальності, а також забезпечення повернення грошей застави на рахунок партії”.

Вказується, що в разі відмови Гнапа, партія скличе з’їзд з цього питання.

Окрім цього після повернення грошей на рахунки партії планується “забезпечити повернення грошей кожному за особистою заявою, а залишок грошей використати на проведення передвиборчої кампанії до Верховної ради України”.

Нагадаємо, навколо кандидата у президенти Дмитра Гнапа розгорівся скандал.

Колеги Гнапа заявили, що він не перерахував у 2015 році на потреби армії усі 15 тисяч євро, які тоді отримали журналісти “Слідства. Інфо” в якості премії.

Сам Гнап це підтвердив і запевнив, що скоро перерахує ці гроші журналістам. Коментуючи скандал, він заявив, що не збирається знімати свою кандидатуру з виборів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE