Politerno > Україна і світ > Україні-Діві підходить Порошенко-Терези – на 8 березня агітатори БПП роздавали “любовний календар”

Україні-Діві підходить Порошенко-Терези – на 8 березня агітатори БПП роздавали “любовний календар”

  • 11 Березня, 2019
  • 1282 Переглядів
  • Comments Off

Агітатори Петра Порошенка 8 березня розповсюджували у Харкові газети з “любовним календарем” і “сумісністю знаків зодіаку”. Згідно з “календарем”, єдиний, хто підходить Україні-Діві, – це Порошенко-Терези.

Про це 11 березня повідомляє громадський рух ЧЕСНО.

Відзначається, що агітаційні матеріали роздавали в наметі біля входу до станції метро імені Олександра Масельського.

“У стилізованому під закордонний біометричний паспорт буклеті йдеться про досягнення чинного президента та його команди в питанні безвізових подорожей громадян України до різних країн світу”, – повідомляють в громадському русі.

Крім того, у газеті  – “Чому я за Петра Порошенка”, розповідається “історія знайомства й кохання Петра та Марини Порошенків”, “рецепти здоров’я від Марини Порошенко” та “про маніпуляції на виборах”.

На одній зі шпальт газети міститься “любовний календар”, у якому “аналізується сумісність різних знаків зодіаку”. 

“Наша держава народилася 24 серпня 1991 року – отже, під знаком Діви. Дізнаймося разом, який партнер їй пасує”, – йдеться в тексті.

У ЧЕСНО проаналізували, що, судячи з календаря, єдиний знак зодіаку, що є сумісним з Дівою, – це Терези, тобто Порошенко.

“До речі, Президент Порошенко, який належить саме до Терезів, довів цю тезу неодноразово. Його слід підтримати й цього разу”, – зазначають автори календаря.

“Політик, який народився під знаком Терезів, буде з Україною поєднуватися якнайкраще”, – наголошують у газеті.

Окрім Порошенка, під цим знаком народився й екс-регіонал кандидат у президенти Юрій Бойко, але про нього в газеті не згадано.

Кандидатка в президенти від ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко народилася під знаком зодіаку Стрілець.

“Політик, який народжений під сузір’ям Стрільця, буде найгіршим вибором для нашої країни. У жодному разі не слід голосувати за такого політика”, – твердить календар.

Кандидат у президенти від партії “Слуга народу” Володимир Зеленський – Водолій, про Водолія написано: 

“Як доволі егоїстичний знак, він відчуватиме себе комфортно з тим, хто готовий лишатися осторонь багатьох процесів – наприклад, зі Стрільцем. Політики-Водолії можуть лише виснажити Україну, бо Діва дуже близько бере все до серця та просто згорає в таких стосунках. Не треба за таких голосувати”.

Кандидат у президенти від “Громадянської позиції “Анатолій Гриценко – Скорпіон.

“Політик, народжений під цим знаком, буде не найкращим варіантом для України, адже постійні суперечки та конфлікти зведуть відносини нанівець”, – зазначено в газеті про Скорпіонів.

Згідно з даними, наведеними в газеті “Чому я за Петра Порошенка”, її замовником є Порошенко.

Наклад видання становить 960 тисяч примірників, а друк здійснило ТОВ “Інтерконтиненталь-Україна”, зареєстроване в Києві.


Читайте також: “Ви що, воювати Німеччині пропонуєте?” Як Меркель відмовилася допомагати Порошенкові перемагати на виборах

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE