Politerno > Україна і світ > “Батьківщина” спростувала інформацію про затримання учасників “мережі підкупу” і готує позов

“Батьківщина” спростувала інформацію про затримання учасників “мережі підкупу” і готує позов

  • 23 Березня, 2019
  • 1218 Переглядів
  • Comments Off

ВО «Батьківщина» спростовує неправдиву інформацію, яка була розповсюджена сьогодні у ЗМІ щодо затримання на Одещині у м. Подольськ правоохоронцями  учасників мережі підкупу за одного з кандидатів у президенти з великою сумою готівки нібито в одному з офісів партії.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ВО “Батьківщина”. 

“Офіційно заявляємо, що ми вкрай обурені цією провокацією. Інформація у ЗМІ не відповідає дійсності, цей факт вилучення великої суми грошей стався в одному з відділень “ПриватБанку”, який є державним і жодного відношення до партійних офісів партії ВО “Батьківщина” не має”, – йдеться у заяві партії. 

У Батьківщині заявили, що “провокація спрямована на дискредитацію  політичної сили і кандидата у президенти Юлії Тимошенко”.

“Наші юристи готують позов до суду щодо захисту честі та гідності. Припускаємо, що швидше за все це були гроші для виборчої мережі БПП, тому й зберігалися в державному банку одним з народних депутатів політсили президента, що було зроблено з метою конфіденційності”, – додали у партії.  

Від себе зазначимо, що сьогодні генпрокурор Юрій Луценко заявив про викриття правоохоронцями “чорної готівки” для мережі підкупу виборців “кандидата Ю”.

Читайте також: Тимошенко: Президента, якого ЄС та США підозрюють у корупції, потрібно негайно міняти (Відео)

 
Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE