Politerno > Україна і світ > У Києві проходить акція єднання “Україна обирає зміни” за участі Юлії Тимошенко (Фото)

У Києві проходить акція єднання “Україна обирає зміни” за участі Юлії Тимошенко (Фото)

  • 29 Березня, 2019
  • 1360 Переглядів
  • Comments Off

У Києві, Маріуполі та Львові проходить Всеукраїнська акція єднання «Україна обирає зміни» за участі кандидата у Президенти України Юлії Тимошенко.

Захід об’єднав всю нашу країну: мітинги одночасно проходять на Михайлівській площі у Києві, де зібралось близько 20 тис. людей, на Соборній площі в Маріуполі та на площі перед університетом ім. Івана Франка у Львові, де зібралось по 5 тисяч людей.

Підтримати Юлію Тимошенко на акцію у Києві прийшли її довірені особи – голова Спілки власників житла України Олексій Кучеренко, волонтер, правник, громадський активіст Геннадій Друзенко, ветеран АТО, захисник Донецького аеропорту Микола Тихонов. Усі вони закликали голосувати за кандидата у Президенти Юлію Тимошенко.

Водночас на площах у Львові та Маріуполі виступають перший президент України Леонід Кравчук та кандидат у президенти Сергій Тарута, який нещодавно заявив про підтримку лідера «Батьківщини».

Три міста, у яких відбуватиметься Всеукраїнська акція єднання, зв’язані телемостом.

Під час свого виступу Юлія Тимошенко нагадала, що за останні місяці об’їхала всю Україну: від сходу до заходу, де побачила та поспілкувалась з тисячами людей. Усі вони, наголосила Голова партії, чекають на зміни в країні.

Саме тому 31 березня, зауважила Юлія Тимошенко, стане історичним днем – шансом все змінити.

«Україна сильна та здатна пройти випробування. І вийти на шлях процвітання», – підсумувала вона.

Читайте також: Тимошенко розповіла, якою буде Україна за її президентства (Відео)

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE