Politerno > Україна і світ > Мосійчук пояснив, чому затримується підрахунок голосів на виборчій дільниці в Обухові (Фото)

Мосійчук пояснив, чому затримується підрахунок голосів на виборчій дільниці в Обухові (Фото)

  • 3 Квітня, 2019
  • 1993 Переглядів
  • Comments Off

Народний депутат України Ігор Мосейчук розповів, чому ЦВК досі не може прийняти дані протоколу в електронному вигляді по результатам голосування на виборах президента в ОВК № 94 в місті Обухів Київської області.

Відповідний пост опублікований на сторінці політика в соціальній мережі Facebook.

За його словами, після того, як в ОВК розпакували документацію, яка стала підставою для голосування громадян на дому, з’ясувалося, що вона вся сфальсифікована.

“Заяви громадян, набрані на комп’ютері та підписані лівою ногою однією ручкою, меддовідки те саме ще і підпис лікаря відсутній. Викликали Нацполіцію. Тривають слідчі дії …”, – пише Мосійчук.

Нардеп зазначив, що члени комісії вимагають відкрити всі документи по голосуванню громадян на дому по округу, так як є підстави вважати, що вони також були підроблені.

Якщо це було зроблено в межах всієї України, то це могло істотно вплинути на підсумки голосування в першому турі.

“Як відомо по 94 виборчому округу в парламент планує балотуватися найближчий соратник Президента Порошенка нардеп Ігор Кононенко. І багато хто вважає, що саме під нього відкатують подібні схеми …”, – підсумував Мосійчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Штаб по протидії фальсифікаціям на виборах” оскаржить результати голосувань на закордонних дільницях

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE