Politerno > Україна і світ > Штабу Зеленського не вдалося домовитися з НСТУ про дебати

Штабу Зеленського не вдалося домовитися з НСТУ про дебати

  • 8 Квітня, 2019
  • 1400 Переглядів
  • Comments Off

Штаб кандидата в президенти Володимира Зеленського пропонує проводити дебати з чинним президентом Петром Порошенком 19 квітня на НСК “Олімпійський” та профінансувати їх за рахунок виборчих фондів претендентів на посади глави держави.

Про це повідомив агентству “Інтерфакс-Україна” політконсультант і радник штабу Зеленського Дмитро Разумков.

“Ми сьогодні були в НСТУ і обговорювали ці питання. Насправді, були пропозиції з нашого боку, але поки що відповіді від опонентів ми не отримали. Було озвучено, що давайте проводити 19 квітня, на стадіоні, і щоб не навантажувати бюджет своїми “забаганками”, давайте проводити за рахунок виборчих фондів кандидатів”, – зазначив він.

Він переконаний, що дебати повинні відбутися 19 квітня.

“Складається враження, що просто хтось, мабуть, не дуже хоче на них йти, тому починає вигадувати про 14-те (квітня). Так можна було поставити і 7-ме, наприклад, чому ні. Сьогодні б сказали – давайте проведемо 7 квітня “, – сказав Разумков.

“Остання п’ятниця перед “днем тиші” – це 19 квітня. І йшлося про 19-те число. Чому раптом з’явилося 14-те – це питання не до мене, це питання до колег зі штабу опонента”, – додав представник штабу Зеленського.

Як повідомив голова правління НСТУ Зураб Аласанія, зустріч керівництва Національної громадської телерадіокомпанії України з представниками виборчого штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського пройшла безрезультатно, оскільки члени команди шоумена продовжують наполягати на проведенні дебатів на НСК “Олімпійський”.

“Переговори були, але результатів – жодних. Вони (представники штабу Зеленського – ред.) пропонують своє: мова йде про те, щоб 19 ввечері провести дебати на НСК “Олімпійський”. Вони наполягають на тому, що це дебати, а ЦВК заперечує: це формат чого завгодно, але не дебатів”, – зазначив Аласанія.

Водночас він уточнив, що аналогічної зустрічі з представниками виборчого штабу Петра Порошенка у “Суспільного” поки не відбулося.

“Поки не було. Наше спілкування проходить в телефонному режимі. Хоча той штаб (Зеленського – ред.) наполягав на проведенні тристоронньої зустрічі. Я теж буду їм дзвонити і просити про це. Тому що “Суспільне” виступає як майданчик, щоб звести штаби кандидатів у президенти”, – сказав голова правління НСТУ.

Він уточнив, що згідно з постановою Центральної виборчої комісії, для проведення теледебатів в ефірі Суспільного мовлення передбачено 5,7 млн грн.

Читайте також: У Зеленського називають юриста Коломойського товаришем і довіряють говорити з Ситником (Відео)

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE