Politerno > Україна і світ > У Зеленського називають юриста Коломойського товаришем і довіряють говорити з Ситником (Відео)

У Зеленського називають юриста Коломойського товаришем і довіряють говорити з Ситником (Відео)

  • 8 Квітня, 2019
  • 1353 Переглядів
  • Comments Off

У штабі кандидата у президенти Володимира Зеленського стверджують, що один із головних юристів бізнесмена Ігоря Коломойського Андрій Богдан має до них стосунок як “давній товариш” шоумена.

Про це йдеться у розслідуванні Bihus Info.

Журналісти пояснюють, що неодноразово помічали Богдана серед членів штабу Зеленського.

“Він бере участь як давній товариш Володимира Зеленського. Знаходиться у нормальних стосунках із Володимиром Олександровичем”, – сказав речник штабу Дмитро Разумков.

Однак ввечері 3 квітня Андрій Богдан зустрічався із директором Національного антикорупційного бюро Артемом Ситником як представник команди Зеленського.

Ініціювали захід у Зеленського, а організатором був засновник “Центру протидії корупції” Віталій Шабунін.

Офіційно про зустріч не повідомлялось, хоча і в НАБУ, і в ЦПК кажуть, що обговорювали питання загального характеру і про жодні конкретні кримінальні провадження не йшлося.


Журналісти нагадують, що НАБУ розслідує кілька справ, які стосуються Коломойського: про розкрадання коштів з державної “Укрнафти”, тепер вже державного “ПриватБанку” та про борги перед державою його авіакомпанії МАУ.

Речниця Антикорупційного бюро Світлана Оліфіра та активіст Віталій Шабунін кажуть, що юрист Коломойського був присутній на зустрічі саме від штабу Зеленського.

“Питання зустрічі з представником команди кандидата. Хто цей представник, чому саме ця людина прийшла – це все питання до команди кандидата”, – сказала Оліфіра.

Крім того, журналісти зазначають, що у грудні минулого року, за кілька тижнів до початку передвиборчої кампанії, Богдан разом із кандидатом-шоуменом літали до Тель-Авіву, де мешкає Коломойський.

Читайте також: Автори “Слуги народу” вибачилися за “дебілів” і “даунів” (Відео)

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE