Politerno > Україна і світ > Путін використовуватиме ситуацію із Зеленським, щоби більше послабити Україну – Крулько

Путін використовуватиме ситуацію із Зеленським, щоби більше послабити Україну – Крулько

  • 2 Травня, 2019
  • 1376 Переглядів
  • Comments Off

Президент РФ Володимир Путін буде намагатися використати ситуацію зі Зеленським для того, щоби більше послаблювати Україну.

Про це в ефірі програми «Коментарі» на телеканалі ZIK заявив народний депутат Іван Крулько.

За його словами, ця президентська кампанія запам’ятається відеоблогами, а далі мають бути реальні справи, але пам’ятаючи при цьому про ті загрози і виклики які стоять перед країною

«Путін буде ще більш агресивним, тому нам всім треба в рази бути сильнішими аби йому протистояти. Якщо ті закони, які необхідні Україні, аби рухатися в напрямку Європейського союзу і НАТО, будуть підтримуватися Зеленським і прийматися на практиці, тоді безумовно, що до нього не можна бути в опозиції? а можна підтримувати ті державницькі начала, які можуть бути ним зроблені», – сказав пан Крулько.

Як зауважив народний обранець, для нього маркером також буде питання закону про мову.

«Бачимо, що він хоче переглядати закон про державну мову, тоді це безумовно буде питання. Зараз всі чекають не слів а реальних дій. От наприклад. Що означає фраза, що він буде аналізувати закон про державну мову на предмет того, чи він не порушує права людей? Я не розумію, які права людей він може порушувати? Це питання буде маркером. Якщо б це була якась емоція, яку йому невдало хтось підказав, то це одна ситуація. Якщо він скаже, що буде гарантом цього закону, то безумовно, що я буду це підтримувати», – констатував Іван Крулько. 

Нагадаємо, переможець президентських виборів Володимир Зеленський заявив, що після вступу на посаду проаналізує закон про українську мову на предмет дотримання усіх прав громадян.

25 квітня Верховна Рада ухвалила у другому читанні і в цілому закон “Про забезпечення функціонування української мови як державної”, який почала розглядати у лютому.

Читайте також: Чому не дивлячись на повільність ЦВК у Зеленського зберігається можливість розігнати Раду

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE