Politerno > Україна і світ > Державіаслужба надала дозвіл компанії Коломойського літати з Одеси до Тель-Авіву

Державіаслужба надала дозвіл компанії Коломойського літати з Одеси до Тель-Авіву

  • 7 Травня, 2019
  • 1149 Переглядів
  • Comments Off

Державна авіаційна служба України схвалила заявки авіакомпанії Windrose на виконання рейсів із Одеси в Тель-Авів (Ізраїль).

Про це йдеться у відповідному рішенні, опублікованому на сайті Державіаслужби.

Так, Windrose дозволено літати з Одеси в Тель-Авів на регулярній основі з частотою три рази на тиждень і необмеженим терміном дії права на цю повітряну лінію.

Державіаслужба також погодила авіакомпанії “Ейр Таурус” можливість здійснювати авіаперевезення у Зімбабве (Хараре, Булавайо, Масвінго, Чіредзі, Кариби, Вікторія Фолс, Хванг).

Водночас регулятор відмовив низці компаній у наданні права на експлуатацію повітряних ліній.

Зокрема, авіакомпаніям SkyUpі “Atlasjet Україна” не дозволили експлуатувати повітряну лінію Київ – Тель-Авів із частотою два рейси на тиждень.

“Atlasjet Україна” – лінію Київ – Ізмір (Туреччина) із частотою три рейси на тиждень.

Також регулятор відмовив авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України” у внесенні зміни в документ про право на експлуатацію повітряної лінії Київ – Париж, не вказуючи причини.

“Розу вітрів” (Windrose) контролює група “Приват” Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова. Засновниками авіакомпанії “Роза вітрів” записано ТОВ “Райдел”, ТОВ “Феста”, ТОВ “Ренлі” та кіпрські “Брегензер Лімітед” (Bregenzer Limited) і “Перфекцій Лтд” (Perfekciy Ltd).

Нагадаємо, Центральний апеляційний господарський суд 2 травня відкрив провадження за апеляційною скаргою ТОВ “Арлан”, кінцевими бенефіціарами якого є Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов, на рішення госпсуду Дніпропетровської області від 13 лютого за позовом Нацбанку про звернення стягнення предмета іпотеки.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE