Politerno > Україна і світ > Олександр Ткаченко заявив про можливий похід у політику

Олександр Ткаченко заявив про можливий похід у політику

  • 7 Травня, 2019
  • 1083 Переглядів
  • Comments Off

Генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко заявив, що не виключає свого походу в політику, але «точно не піде» працювати в Адміністрацію президента та Міністерство інформполітики.

Про це він сказав під час зустрічі з журналістами, пише «Телекритика».

«У найближчому майбутньому я планую думати про ті трансформації і виклики, які стоять перед медіагрупою. Хоча походу у владу не виключаю. Все-таки, з одного боку, відчуваю відповідальність за ці вибори, з іншого, – вперше розумію, що може бути все чесно і відповідно до європейських цінностей у владі», – зазначив пан Ткаченко.

Він зауважив, що «точно не піде» працювати в Адміністрацію президента та Міністерство інформполітики. Щодо останнього гендиректор «1+1 медіа» також сказав, що не бачить в ньому сенсу.

«Його взагалі закрити потрібно, тому що сенсу в ньому не бачу ніякого. Вони нам надсилають папірці із завидною регулярністю про те, щоб ми розмістили якийсь соціальний ролик. Якщо в цьому сенс діяльності цілого міністерства – я не розумію, навіщо воно», – сказав Олександр Ткаченко.

Він додав, що ані він, ані хтось з його команди не входили в штаб Володимира Зеленського.

«Так, ми іноді зустрічалися, обговорювали якісь питання, але спокуси долучитися до цієї кампанії ми, в цілому, все-таки уникли. Не в приклад іншим конкурентам», – наголосив пан Ткаченко.

Раніше журналіст і телеведучий Савік Шустер заявив, що вважає можливе призначення генерального директора медіагрупи «1+1 медіа» Олександра Ткаченка головою Адміністрації президента тривожним сигналом. Журналіст також назвав Ткаченка «слугою».

Нагадаємо, у квітні гендиректор групи “1+1 media” Олександр Ткаченко заявив, що телеканал подасть в суд на президента Петра Порошенка “за минулі звинувачення на адресу каналу” та після того, як він “ганебно увірвався в ефір приватної кампанії, користуючись статусом глави держави”.

Читайте також: Команда Зеленського не має відношення до організації мітингу під Радою 14 травня

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE