Politerno > Україна і світ > Команда Зеленського не має відношення до організації мітингу під Радою 14 травня

Команда Зеленського не має відношення до організації мітингу під Радою 14 травня

  • 6 Травня, 2019
  • 1368 Переглядів
  • Comments Off

Команда новообраного президента України Володимира Зеленського не має стосунку до скликання на 14 травня мітингу під будівлею Верховної Ради на підтримку проведення інавгурації 19 травня.

Про це йдеться у Фейсбуці Команди Зеленського.

“Команда Зеленського чи то партія “Слуга народу” не збирає жодних мітингів або зустрічей! Всю інформацію ми надаємо лише в офіційних зверненнях та лише на офіційних сторінках”, – йдеться в повідомленні.

Повідомлення проілюстровано принт-скріном повідомлення в соцмережі з анонсом мітингу 14 травня з підписом “Зе!Фейк”.

“Ми просимо не організовувати такі зустрічі! Адже вони є незаконними і, повторюємо, неофіційними! Тому їх створення та участь тягне за собою відповідальність перед законом! А в разі, коли ви знаходите схожі новини, ми радимо не звертати на них уваги!”, – заявляють у “Команді Зеленського”.

У повідомленні також зазначається, що “щодня ми зустрічаємо велику кількість фейковий новин, неофіційних акаунтів і т.п.”

Як повідомлялося, Зеленський запропонував призначити днем ​​інавгурації 19 травня. У парламенті пообіцяли визначитися з датою інавгурації на найближчому пленарному засіданні 14 травня. У Верховній Раді вже є проект постанови про інавгурацію 19 травня авторства позафракційного народного депутата Сергія Міщенка.

Читайте також: Протистояння з системою – це не шоу, а бій

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE