Politerno > Україна і світ > Соратник Зеленського запропонував заборонити Коломойському володіти “1+1”

Соратник Зеленського запропонував заборонити Коломойському володіти “1+1”

  • 12 Травня, 2019
  • 1529 Переглядів
  • Comments Off

Радник новообраного президента Володимира Зеленського Олександр Данилюк запропонував заборонити олігархам володіти медіа в Україні.

Про це він розповів в інтерв’ю “Лига.net”.

“Наступний етап, і це тільки моє бачення, – заборонити фінансовим групам володіти медіа. Субсидування каналів на десятки мільйонів доларів – це ні що інше як, ціна, яку платять олігархи за політичний вплив. А воно неминуче обходиться нашим громадянам в тисячі разів дорожче” , – пояснив він.

На питання як тоді бути з телеканалом “1+1”, який належить Ігорю Коломойському і який зіграв чималу роль в перемозі Зеленського на виборах, Данилюк відповів ухильно.

“Впізнаваність Зеленського до виборів була близька до 100%. У тому то й сенс, щоб не підлаштовувати політику під себе, а думати як зробити країну і суспільство сильнішими. Без незалежних ЗМІ немає по-справжньому демократичних виборів”, – сказав радник Зеленського.

Нагадаємо, у цьому ж інтерв’ю Данилюк повідомив, що програма переможця президентських виборів Володимира Зеленського на перші 100 днів готова на 95% і вона складається з “пріоритетів і шляхів реалізації”.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE