Politerno > Україна і світ > Гриценко теж хоче об’єднатися з Саакашвілі

Гриценко теж хоче об’єднатися з Саакашвілі

  • 8 Червня, 2019
  • 1158 Переглядів
  • Comments Off

Партія “Громадянська позиція” розглядає можливість об’єднання з партією Міхеіла Саакашвілі “Рух нових сил” для спільного походу на дострокові парламентські вибори.

Про це лідер партії Анатолій Гриценко заявив 8 червня. 

“Ми вже об’єдналися в єдину команду з трьома проукраїнськими проєвропейськими партіями – “Народний контроль” (Дмитро Добродомов), “Рідна Країна” (Микола Томенко) і “Європейська партія України” (Микола Катеринчук). Багато з вас … пропонують нам об’єднатися також із партією “Рух Нових Сил” Михайла Саакашвілі”, – зазначив Гриценко.

Він нагадав, що “Громадянська позиція” та РНС “були у тісній співпраці на президентських виборах”.

“Упевнений, що в РНС через стислі терміни можуть виникнути проблеми з повноцінною участю у виборчому процесі. … Хочу виступити з ініціативою – об’єднати зусилля досвідчених принципових і прогресивних лідерів політичних сил виступити разом на парламентських виборах. Тим самим максимально мобілізувати і об’єднати наших виборців”, – заявив Гриценко. 

З’їзд партії Громадянська позиція призначений на 10 червня. 

Нагадаємо, 4 червня мер Києва Віталій Кличко заявив, що піде зі своєю партією “Удар” на дострокові вибори Верховної Ради і запропонував екс-президенту Грузії та екс-губернатору Одещини Міхеілу Саакашвілі стати головою партії.

У свою чергу Саакашвілі від пропозиції Кличка відмовився. 

8 червня Саакашвілі заявив, що партія “Рух нових сил” йде на вибори до Верховної Ради самостійно.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE