Politerno > Україна і світ > Кампанія проти Богдана є, заява про звільнення теж – Зеленський і Офіс очевидно щось приховують (Відео)

Кампанія проти Богдана є, заява про звільнення теж – Зеленський і Офіс очевидно щось приховують (Відео)

  • 2 Серпня, 2019
  • 2194 Переглядів
  • Comments Off

Під час розмови з журналістами в Івано-Франківську президент Володимир Зеленський підтвердив достовірність заяви про звільнення голови ОП Андрія Богдана. 

Відео з відповідною заявою президента Володимира Зеленського розміщено на сайті президента.

“Ми не тримаємося за владу. Ми – всі ключові люди, які зі мною прийшли, – домовилися з самого початку, що напишемо заяви на звільнення.

Якщо суспільство чи президент відчуватимуть, що та чи інша людина не може впоратися з поставленими Україною завданнями, то в будь-який момент ця людина, не тримаючись за крісло, піде у відставку”, – сказав глава держави.

Президент також зазначив, що за потреби може показати заяви на звільнення від інших членів його команди.

Водночас, в Офісі президента повідомляють про “кампанію проти Богдана”.

“Богдан дійсно написав заяву. Ми знаємо про кампанію, яка буде проти нього. Він не хотів, аби Володимир Зеленський переймався через дружбу, і хотів показати, що не тримається за посаду”.

“Наше командне рішення наступне: всі зами Офісу президента пишуть заяви без дати і дають президенту. Ми хочемо показати, що особисті відносини з президентом не впливатимуть на його рішення. Раптом що йому лишиться тільки поставити дату”, – розповіло джерело “Української правди”.

1 серпня у розпорядженні “Української правди” з’явилася заява Богдана про звільнення за власним бажанням.

“Прошу звільнити мене з займаної посади за власним бажанням з моменту бажання”, – ішлося в заяві.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE