Politerno > Україна і світ > Зеленський представив нового очільника Івано-Франківщини

Зеленський представив нового очільника Івано-Франківщини

  • 2 Серпня, 2019
  • 1167 Переглядів
  • Comments Off

Під час робочої поїздки до Івано-Франківська президент Володимир Зеленський представив нового голову держадміністрації області Дениса Шмигаля.

“Хочу вам представити нову людину. Дуже потужний менеджер. І я вам особисто дуже заздрю. Івано-Франківщині заздрю. Обирати голів ОДА дуже важко, бо або немає кадрів, або немає грошей на хороші кадри”, – сказав Зеленський.

“Тому таких людей, які є, як ми, не хочу казати про патріотизм, але людей, які хочуть зробити щось гарне для України, за той невеликий термін, таких політичних волонтерів, дійсно не так багато. І це одна з таких людей”, – додав він. 

Після цього глава держави представив Шмигаля, як  голову Івано-Франківської ОДА.

Денис Шмигаль, 1975 року народження, львів’янин. У січні 2018 року Шмигаль став директором Бурштинської ТЕС (ПАТ ДТЕК “Західенерго”).

До цього обіймав посаду голови департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА, був заступником начальника ГУ Міндоходів у Львівській області.

Рраніше повідомлялося, що Шмигаль був одним із претендентів на голову Львівської ОДА.

6 липня президент Володимир Зеленський заявив, що призначить одного з кандидатів на посаду голови Львівської ОДА Дениса Шмигаля головою Івано-Франківської ОДА.

11 червня президент Володимир Зеленський звільнив або відсторонив від посади 15 голів ОДА.

Пізніше Кабінет міністрів схвалив проекти розпоряджень президента про звільнення ще трьох голів обласних державних адміністрацій. Одним із них був Муляренко.

24 липня Кабінет міністрів погодив призначення на пост голови Івано-Франківської ОДА директора Бурштинської теплоелектростанції Дениса Шмигаля.

Нагадаємо, 31 липня президент Володимир Зеленський призначив новим очільником Черкаської ОДА Ігоря Шевченка.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE