Politerno > Україна і світ > Зеленський передумав “продавати до чортової матері” президентські літаки

Зеленський передумав “продавати до чортової матері” президентські літаки

  • 31 Серпня, 2019
  • 1099 Переглядів
  • Comments Off

Президент Володимир Зеленський, який у квітні перед виборами обіцяв “продати до чортової матері” літаки, на яких пересувається глава держави, відмовився від ідеї.

Про це він сказав у інтерв’ю “1+1”.

“Один маленький [літак] там не працює, я його не бачив. Є два літаки ще – один невеликий наш Ан, я на ньому літаю з групою швидкого реагування по Україні, і один більший літак – він для міжнародних зустрічей. Я не буду говорити, що я не можу цього зробити з безпеки, але це правда: я не можу сьогодні продати ці два літака просто тому, що в мене така кількість термінових вильотів, що я не можу собі цього дозволити”, – пояснив Зеленський.

“Мало того, для країни це дуже погано. Ось у мене дві-три області і плюс Донбас. Наприклад, ми вилітаємо на літаку, потім у нас вертоліт, після вертольота ми сідаємо в  джипи та їдемо в зону АТО. Ну не літають у зону АТО поки що рейсові літаки. Повірте мені, тут про комфорт не йдеться, просто деякі питання треба вирішувати дуже швидко”, – сказав президент.

Президентський флот складається з трьох літаків: Airbus A319, Ан-148 і Ан-74ТК. Крім того, є ще один вертоліт Мі-8МТВ. 

Нагадаємо, глава ОПУ Андрій Богдан заявив, що в Офісу немає варіантів для переїзду в інше приміщення з вулиці Банкова в Києві.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE