Politerno > Україна і світ > Переїзд Офісу президента з Банкової відміняється

Переїзд Офісу президента з Банкової відміняється

  • 31 Серпня, 2019
  • 1083 Переглядів
  • Comments Off

В Офісі президента немає варіантів для переїзду в інше приміщення з вулиці Банкова в Києві.

Про це в інтерв’ю “1+1” сказав глава ОПУ Андрій Богдан.

“Ми не можемо знайти на сьогодні варіант переїзду. Була абсолютно логічна конструкція переїзду до Українського дому з розміщенням тут музею. Але справді, час проведення там ремонтних робіт плюс усі системи секретності, зв’язку, безпеки – настільки все складно, що немає сенсу це робити як тимчасове”, – сказав він.

Перший помічник президента Сергій Шефір  своєю чергою визнав, що переїзд із Банкової був би несвоєчасним.

“Не своєчасно. Але це особисто моя думка. І немає таких пропозицій, на які всі сказали б: так, це суперпропозиція, це недорого, це красиво і там зручно”, – сказав він.

Нагадаємо, колишній заступник глави АП Дмитро Шимків заявив, що перенесення Адміністрації президента з вулиці Банкової у Києві вартуватиме десятки мільйонів доларів.

Заступник голови АП Юрій Костюк заявив, що переїзд Адміністрації президента Володимира Зеленського з Банкової все ще планується.

Як заявив на презентації концепції нового офісу президента співавтор проекту, засновник майстерні 33ВY Architecture Іван Юнаков, на перетворення Українського дому в офіс президента потрібно близько 300 мільйонів гривень і приблизно 1 рік часу. Роботи можуть початись вже в серпні

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE