Politerno > Україна і світ > “Не все вимірюється законами”: Зеленський про відпочинок Богдана у Сен-Тропе на День Незалежності

“Не все вимірюється законами”: Зеленський про відпочинок Богдана у Сен-Тропе на День Незалежності

  • 31 Серпня, 2019
  • 1050 Переглядів
  • Comments Off

Президент Володимир Зеленський заступився за главу свого офісу Андрія Богдана, який у День Незалежності перебував у Сен-Тропе.

Андрій Богдан, який на День Незалежності перебував у Сен-Тропе, був у відпустці і закону не порушував, сказав Володимир Зеленський в інтерв’ю на телеканалі “1+1”.

“Богдан пішов у відпустку, і це було не 24 (серпня – ред.), це важливо розуміти, що він не приїхав саме на День Незалежності у Сен-Тропе. Я навіть не знав куди він поїхав, це не моя справа. Він приїхав за 4 чи 5 днів до цього. Я підписав відпустку, є бумаги”.

“Я йому подзвонив і сказав, що він неправий у цій ситуацій. Він не міг бути як один з реальних потужних людей у владі і не має права на День Незалежності твоєї країни в Сен-Тропе гулять”.

“Чи порушив він закон? … Ну, не все вимірюється законами. Так, не порушував”.

“Але спеціально на День Незалежності – хочу його в цьому захистити – він не їхав в Сен-Тропе. Хоча він неправий”.

Нагадаємо, глава Офісу президента України Андрій Богдан і київський забудовник, “куратор від Зеленського” Андрій Вавриш провели три дні і День Незалежності у Франції, на весіллі “смотрящего” за Мін’юстом Андрія Довбенко і Анни Огренчук. Гості відпочивали на приватній яхті.

Богдан на публікацію журналістів про його відпочинок заявив, що у вільний від роботи час “їде, куди хоче”. 

Читайте також: Аласанія натякнув, що за обшуками ДБР на “Суспільному” може стояти Богдан

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE