Politerno > Україна і світ > Коломойський зустрівся на Банковій з Зеленським, Гончаруком та Богданом

Коломойський зустрівся на Банковій з Зеленським, Гончаруком та Богданом

  • 10 Вересня, 2019
  • 1110 Переглядів
  • Comments Off

Олігарх Ігор Коломойський провів зустріч з президентом Володимиром Зеленським, прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком та членами Офісу президента.

Про це повідомляє Офіс президента у Facebook.

“В Офісі президента обговорили питання ведення бізнесу в Україні. Також ішлося про енергетичну сферу”, – повідомили в Офісі Зеленського. 

На запитання УП, чи просив його Зеленський на зустрічі вкладати гроші у відновлення Донбасу, Коломойський відповів, що “ні”, президент його про це не просив.

20 червня Зеленський під час виступу на Бізнес форумі повідомив, що зустрічався з трьома українськими олігархами Ринатом Ахметовим, Ігорем Коломойським та Віктором Пінчуком та досяг певних домовленостей.

Щодо Коломойського він сказав: “Коломойський буде вкладати дуже великі гроші в інфраструктуру Донбасу, але він ще про це не знає”.

21 червня Коломойський у відповідь на заяву Зеленського відзначив, що на залишок від 20 тисяч фунтів на тиждень (мається на увазі обмеження Високого суду Лондона витрати) може пофарбувати ларьок.

Також Коломойський заявив, що критикувати після 100 днів роботи президента Володимира Зеленського ще рано.

“Поки не можна. Він “в законі” перші 100 днів, вони тільки пройшли. Скоро будемо критикувати. За сто днів людина повинна розібратися, що до чого. Якщо не з’ясував, то може він не туди прийшов”, – сказав бізнесмен.

Замість великої прес-конференції до своїх 100 днів роботи президент записав інтерв’ю з актором Станіславом Бокланом, який грав в серіалі “Слуга народу”. Його покаже телеканал “1+1”, співвласником якого є Коломойський.

Також Коломойський говорив, що знає главу Офісу президента Андрія Богдана близько 15 років і останні п’ять років той був одним з його головних юристів.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE