Politerno > Україна і світ > Льовочкін розповів про зустрічі з Зеленським і альянс з Медведчуком (Відео)

Льовочкін розповів про зустрічі з Зеленським і альянс з Медведчуком (Відео)

  • 14 Вересня, 2019
  • 1093 Переглядів
  • Comments Off

Колишній голова АП Януковича, скандальний нардеп від ОПЗЖ Сергій Льовочкін не захотів розповісити чи зустрічається з президентом Володимиром Зеленським, але заявив, що його партія допомагатиме новій владі.

Про це Льовочкін сказав “Українській правді” в кулуарах конференції YES у Києві.

На питання, чи зустрічається Льовочкін з Зеленським, він відповів: “Це приватна інформація”.

“Якщо вона буде публічною, я повідомлю про це”, – сказав нардеп.

Також Льовочкін заявив, що джерела фінансування “Опозиційіного блоку – За життя” “абсолютно прозорі”, а ОПЗЖ буде допомагати новій владі.

“Будемо сподіватися (що нова влада зможе скористатися високим рівнем довіри – ред.), ми будемо їм у цьому допомагати, щоб він конвертувався у позитивні речі”.

“Ми будемо допомагати голосами (у Верховній Раді – ред.) і всім, чим зможемо, щоб був прогрес (України – ред.). Ми готові співпрацювати у всіх питаннях, які дозволяють державі розвивіатися, просувають демократію, свободу слова…”, – заявив політик.

Також Львочкін пояснив альянс з кумом Путіна Віктором Медведчуком, який є одним з лідерів ОПЗЖ.

“Ми об’єдналися в одну команду з причини спільних цінностей і політичної доцільності. Найголовніша причина – відновлення миру в Україні. Вважаємо, що це спільне завдання, яке може бути реалізоване нашою командою, командою президента Зеленського… Будемо над цим працювати”, – зазначив Льовочкін.

Він також заявив, що ОПЗЖ – “проукраїнська партія”, а Україну “рухають вперед і є стратегічними національними інтересами добросусідські відносини з РФ та країнами СНД”. 

“(Треба) зацікавити РФ інвестувати в Україну і дати можливість українським товаровиробникам торгувати з РФ”, – заявив Льовочкін і додав, що інвестиціями можуть стати “приватні російські гроші”, інвестовані “так само, як катарські, американські або європейські”. 

На питання, як в Україні можуть співіснувати російські танки і російський капітал, Льовочкін зазначив: “Я переконаний, що це має припинитися”. 

 

Нагадаємо, раніше Льовочкін говорив. що біглий олігарх Дмитро Фірташ із симпатією ставиться до нового президента Володимира Зеленського. Свої стосунки з Зеленським Льовочкін назвав “нормальними, робочими”.

Також ми повідомляли, що за інформацією співрозмовників УП в оточенні партії “Опозиційна платформа – За життя”, саме Льовочкіну належить ідея про скандальний телеміст між українським NewsOne і російським “Россия 24” належала члену партії “Опозиційна платформа – За життя” Сергію Льовочкіну.

Як відомо, напередодні президентських виборів 2014 року екс-президент України Петро Порошенко провів 28-годинну зустріч у Відні з олігархом Дмитром Фірташем, його бізнес-партнером Сергієм Льовочкіним та Віталієм Кличком. На зустрічі політики “змовились”, щоб поділити владу і розпустити Верховну Раду. 

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE