Politerno > Україна і світ > Секс-скандал з Клітіною: пранкер Джокер “розвів” заступницю міністра на пост про кохання і на розповідь про корупційні схеми

Секс-скандал з Клітіною: пранкер Джокер “розвів” заступницю міністра на пост про кохання і на розповідь про корупційні схеми

  • 20 Листопада, 2019
  • 2829 Переглядів
  • 0

Заступниця міністра транспорту та інфраструктури Олександра Клітіна, яка потрапила в секс-скандал, виклала пост в соцмережах, де прокоментувала скандал, після того, як їй написав пранкери Джокер.

Відповідні скріншоти листування опубліковані в Telegram-каналі Джокера.

Крім того, під час листування Клітіна дала зрозуміти, що хотіла б отримати посаду міністра транспорту та інфраструктури. На питання від Джокера, “потягнула” би вона міністерство, Клітін відповіла “потягнула б”.

Також Клітіна негативно оцінила ділові якості свого начальника – міністра інфраструктури Криклія, написала, що він приймає на роботу корупціонерів, щось мутить з тендерами на “Укрзалізниці”, а також про те, що в міністерстві на ключових посадах стоять люди Ахметова.

Відзначимо, що в листуванні не вказується, ким саме представився пранкер. Але, судячи з усього, близькою до Зеленського людиною.

Читайте також: Про що йшла мова на таємній вечері Зе-депутатів і поліцейських в Кривому Розі

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE