Politerno > Україна і світ > Стали відомими деталі справи щодо згвалтування Іванісовим

Стали відомими деталі справи щодо згвалтування Іванісовим

  • 21 Листопада, 2019
  • 1613 Переглядів
  • 0

Стали відомими обставини згвалтування нардепом Романом Іванісовим зі “Слуги народу”, про яке днями повідомив екс-нардеп Ігор Мосійчук.

Про це написав один з вихователів Маріупольської виправній колонії Павло Краморов, повідомляє редактор Цензор нет Юрій Бутусов на своїй сторінці у Фейсбуку.

“Я пенсіонер, підполковник запасу, дуже обурений, що депутат Іванісов заперечує факт свого перебування в колонії. У 96-му році я працював в Маріупольській виховній трудовій колонії на різних посадах, Іванісова добре пам’ятаю, він був в моєму загоні, я як вихователь неодноразово писав на нього характеристики, розмовляв, вивчав його особисту справа. “Упакований” він був, тато у нього великий комерс був, в Бердянську, щось з флотом пов’язано.

Всі ці матеріали справи є в кількох архівах, термін зберігання – 75 років. Маріупольську виховну колонію закрили в 2008 році, на її базі зробили виправний центр, в 2016 закрили і його, проте залишився архів в будь-якому випадку.

Іванісову на момент скоєння злочину був 17 років, це було його пом’якшувальною обставиною. Але у нього було дві статті – по-перше, 117-я через 17-ю, це замах на злочин і не доведення злочину до кінця. Тобто на початку він зробив спробу зґвалтування, але не зміг згвалтувати, там було так написано: “Іванісов не довів свій злочинний умисел до кінця з незалежних від нього причин – через відсутність ерекції”. Але потім коли у нього відразу не вийшло, він все-таки згвалтував і отримав 118-ю – згвалтування не природним способом, тобто змусив потерпілу зробити мінет.

Вів він себе нормально, кажучи сленгом, пальці віялом йому не по масті було розпускати, чіпати його не чіпали, начальник загону особисто за цим наглядав, тато, думаю, постарався, він був “запакований”, “грівся” добре, ділився передачами. Звільнився умовно достроково”.

Скандал навколо Іванісова і розкриття деталей його біографії пояснюється переділом сфер контролю над нелегальними бурштиновими копальнями в Рівненській області, який проходить зараз за участю регіонального керівництва “Слуги народу” і нових керівників різних угруповань силовиків.

Також оприлюднили документи, що підтверджують вказані факти:

Читайте також: Зеленський прокоментував звинувачення Іванісова і “прослушку” Труби

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE