Politerno > Україна і світ > Зеленський прокоментував звинувачення Іванісова і “прослушку” Труби

Зеленський прокоментував звинувачення Іванісова і “прослушку” Труби

  • 21 Листопада, 2019
  • 1151 Переглядів
  • 0

Українська влада готова до очищення від людей, які вчинили кримінальні правопорушення, а щодо “прослушки” директора ДБР Романа Труби – буде розбиратися.

Про це заявив президент Володимир Зеленський уночі 21 листопада в Очакові Миколаївської області, після огляду повернутих Росією кораблів.

«Ні в уряді, ні на місцях, ні в областях, ні навіть у партії «Слуга народу» не залишиться нікого з тих, хто причетний хоч до чогось кримінального», – сказав Зеленський і додав, що особисто перевірить, чи причетний один із депутатів фракції «Слуга народу» до вчинення тяжкого злочину.

Президент також додав, що «якщо завтра буде хоч один факт, хоч щось, я змушу цю людину скласти мандат».

Президент Володимир Зеленський прокоментував опубліковані в Мережі скандальні аудіозаписи, зроблені нібито в кабінеті у директора Державного бюро розслідувань Романа Труби.

Також, Зеленський прокоментував опубліковані в Мережі скандальні аудіозаписи, зроблені нібито в кабінеті у директора Державного бюро розслідувань Романа Труби: “Спочатку я прочитав, що була “прослушка” у Труби в ДБР. А потім прочитав, що Труба спростував це, сказав, що це “фейки”. Завтра (21 листопада – ред.) будемо розбиратися”.

Нагадаємо, 19 листопада екснардеп від РПЛ Ігор Мосійчук оприлюднив інформацію про те, що обраний у 153-му округу (Рівненська область) народний депутат від “Слуги народу” Роман Іванісов приховав від Центральної виборчої комісії, що 90-ті роки був засуджений і відсидів термін за зґвалтування неповнолітньої.

А 20 листопада цю інформацію підтвердив генпрокурор Рябошапка, але заявив, що ця судимість погашена.

Згодом на сайті ГПУ з`явилося повідомлення про те, що інформація яку поширив генпрокурор Руслан Рябошапка щодо погашеної судимості нардепа від “Слуги народу” Романа Іванісова є непідтвердженою.

Ввечері, 20 листопада, Роман Іванісов заявив, що призупиняє членство у фракції “Слуга народу” на час перевірки інформації про його судимість.

На Telegram-каналі “Трубу прорвало” з’явився допис, у якому опубліковані тексти та аудіозаписи, на яких чоловічий голос, який, словами авторів каналу, належить Трубі, говорить з іншими чоловіками про відкриття чи призупинення проваджень, про призупинення обшуків і т.п.

Одного з чоловіків нібито Труба називає “Андрій”, “Андрій Йосипович” (автори каналу переконані, що це керівник Офісу президента Андрій Богдан, – ред.).

Роман Труба назвав записи, оприлюднені у Telegram-каналі “Трубу прорвало”, провокацією, але відмовився коментувати, чи там звучить саме його голос.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE