Politerno > Україна і світ > Іванісов вирішив призупинити членство у фракції “Слуги народу”

Іванісов вирішив призупинити членство у фракції “Слуги народу”

  • 20 Листопада, 2019
  • 1070 Переглядів
  • 0

Скандальний нардеп Роман Іванісов призупиняє членство у фракції “Слуга народу” на час перевірки інформації про його судимість.

Про це він написав у Facebook, передає Depo.ua.

“Аби не ставити під удар репутацію всього колективу, я прийняв рішення призупинити своє членство у фракції на час перевірки оприлюдненої в ЗМІ інформації. Звернувся з цією пропозицією до голови фракції Давіда Арахамії, і він підтримав мене”, – написав парламентар.

Він також прокоментував ситуацію, коли генпрокурор Руслан Рябошапка сьогодні на брифінгу заявив про те, що за результатами перевірки судимість Іванісова погашена, а потім ГПУ це спростувала. На думку Іванісова, генпрокурора “навмисне ввели в оману”.

“Але вже скоро я буду готовий оприлюднити достовірні докази того, що це спланована інформаційна атака проти мене через мою антикорупційну діяльність. Вже зовсім скоро ви дізнаєтеся і прізвище замовника”, – стверджує депутат.

Нагадаємо, 19 листопада екснардеп від РПЛ Ігор Мосійчук оприлюднив інформацію про те, що обраний у 153-му округу (Рівненська область) народний депутат від “Слуги народу” Роман Іванісов приховав від Центральної виборчої комісії, що 90-ті роки був засуджений і відсидів термін за зґвалтування неповнолітньої.

А 20 листопада цю інформацію підтвердив генпрокурор Рябошапка, але заявив, що ця судимість погашена.

Згодом на сайті ГПУ з`явилося повідомлення про те, що інформація яку поширив генпрокурор Руслан Рябошапка щодо погашеної судимості нардепа від “Слуги народу” Романа Іванісова є непідтвердженою.

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія запропонував призупинити членство Іванісова в “Слузі народу”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE