Politerno > Україна і світ > Зеленський шукає за винагороду людину, котра добровільно ходить на допити

Зеленський шукає за винагороду людину, котра добровільно ходить на допити

  • 27 Листопада, 2019
  • 1120 Переглядів
  • 0

Адвокат одеського бізнесмена Вадима Альперіна Андрій Федур на своїй сторінці у Facebook повідомив: “Прочитав в новинах, що НАБУ і САП з сьогоднішнього дня “розшукує” мого клієнта Вадима Альперіна. Правда сам В.Альперін нічого про це ще не знає. Тому завтра 27.11.2019 року я і Вадим Альперін будемо у прокурора САП по вул. Ісаакяна-17. Розшукувати В.Альперіна немає ніякої потреби. Ми самі прийдемо до прокурора. І цінного подарунку від Президента нікому не дістанеться”.

Напередодні Зеленський попросив допомогти знайти бізнесмена Альперіна, якого назвав «хрещеним батьком» контрабанди, й пообіцяв винагороду. За словами президента, він втік від правоохоронців під час спецоперації.

Йдеться про спецоперацію «з виявлення корупціонерів навколо та безпосередньо на митниці», яку напередодні провело НАБУ і затримало сімох митників та ще трьох осіб. Зокрема, у справі ймовірно фігурує заступник начальника Київської міської митниці ДФС Сергій Тупальский, який повідомив у Facebook про обшуки у себе вдома.

Раніше ми писали: НАБУ затримало заступника начальника Київської митниці і ще 10 осіб

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE