Politerno > Україна і світ > Став відомим автор заяв на Звіробій та Федину

Став відомим автор заяв на Звіробій та Федину

  • 29 Листопада, 2019
  • 1253 Переглядів
  • 0

Відомий блогер, кіборг Донецького аеропорту Андрій Шор прокоментував новину про обшук помешкання волонтера Марусі Звіробій. Пряма мова:

“Кстати, не забывайте. Заявление на Марусю написал вот этот (…), депутат от зеленой чумы. По словам Черновол, “під час Майдану з 2013 року очолював «Український вибір»‎ Віктора Медведчука, зокрема, також був лідером осередку організації у Солом’янському районі Києва. Окрім того, в 2015 році займався юридичним супроводом щодо реєстрації партії Шарія”. ПыСы поставил точечки, а то и ко мне Альфа приедет”.

Що відомо про О.Качуру.

Позаштатний радник глави Адміністрації президента.

Адвокат політичної партії «Слуга народу», а також студії «Квартал 95». Адреса реєстрації партії  збігається з адресою адвокатського бюро «Kachura Lawyers», яке належить О.Качуру.

На позачергових парламентських виборах Качура балотувався від партії «Слуга народу» під №43 в загальному списку. 21 липня 2019 Олександр Качура був обраний народним депутатом і увійшов до складу Верховної Ради України.

Його адвокатська фірма «Kachura Lawyers» у 2019 році виграла справу про заборону серіалу «Свати». Адвокатське бюро діяло в інтересах студії «Квартал 95». Тоді адміністративний Київський суд скасував заборону на показ серіалу «Свати» в Україні і знову було дозволено акторові Федору Добронравову в’їжджати на територію України.

Олександр Качура працював над захистом ділової популярності артиста Олега Винника.

Читайте також: Суд щодо продовження арешту Пашинського: Сюмар, Турчинов, Тетерук і інші політики хочуть взяти його на поруки

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE