Politerno > Україна і світ > Бородянський каже, що спортсменам можна їздити на змагання до РФ: “Вони ж не артисти”

Бородянський каже, що спортсменам можна їздити на змагання до РФ: “Вони ж не артисти”

  • 7 Лютого, 2020
  • 1042 Переглядів
  • 0

Українські спортсмени повинні виступати в різних країнах світу, в тому числі і на території країни-агресора Росії.

Про це заявив міністр культури, молоді і спорту України Володимир Бородянський під час прес-конференції, передає Громадське.

“Треба розрізняти виступи спортсменів за кордоном, зокрема, в Російській Федерації, і виступи артистів”, – сказав Бородянський.

Він також уточнив, що у спортсменів немає вибору, виступати або не виступати. “У них є вибір, отримувати бали або не отримувати. Якщо спортсмен не виступає за кордоном, він автоматично позбавляється балів. Це обмежує можливості спортсмена боротися за медалі”, – пояснив він.

За словами Бородянського, поїздка українських гімнасток на змагання в Росію – це міжнародне питання.

“Для того, щоб ефективно боротися за медалі в світі, ми повинні виступати на території держави-агресора”, – підкреслив Бородянський.

Нагадаємо, українські художні гімнастки виступлять на змаганнях в Росії: в Федерації гімнастики кажуть, що хочуть використовувати кожну можливість для підготовки українських спортсменок. Участь в змаганнях на території РФ, як і в будь-яких інших змаганнях, є майданчиком для відбору кращих художніх гімнасток для подальшої участі в Олімпійських Іграх.

Читайте також: Громадськість вимагає відставки Бородянського

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE