Politerno > Україна і світ > Обвинуваченого у справі Гандзюк з зали суду забрала швидка (Відео)

Обвинуваченого у справі Гандзюк з зали суду забрала швидка (Відео)

  • 3 Березня, 2020
  • 640 Переглядів
  • 0

Експомічника нардепа 8-го скликання Миколи Паламарчука (фракція “БПП”) Ігоря Павловського, обвинуваченого у справі вбивства Катерини Гандзюк, госпіталізували з приміщення Печерського суду.

Про це повідомляє Hromadske.

Завтра, 4 березня у Павловського спливає термін тримання під вартою. Якщо клопотання про продовження запобіжного заходу не розглянуть, його звільнять з-під варти.

У вівторок суд мав розглянути тримання під вартою Павловського за підозрою в іншому провадженні – створення злочинної організації на Херсонщині та незаконне зберігання зброю.

Павловського доставили до суду, але під час перебування у конвойній кімнаті він нібито впав. Лікарі швидкої зазначили, що у нього утворилась гематома і вони не можуть визначити, наскільки безпечно Павловському брати участь у засіданні.

У засіданні оголосили перерву до 18:00 через госпіталізацію Павловського. У лікарні мають визначити його стан та причини утворення гематоми. Адвокат Павловського, якого йому надали безоплатно, також не з’явився. Прокурор на засіданні зазначив, що обвинувачений може симулювати.

2 березня в судовому засіданні адвокати Павловського заявили судді відвід.

20 січня, правоохоронці затримали Павловського. Йому повідомили про підозру у керування злочинною організацією, яка “вчиняла у Херсонській області насильницькі дії щодо громадян та підпали їхнього майна з метою залякування та припинення громадської діяльності”.

21 січня Печерський райсуд Києва відправив Павловського під арешт на півтора місяці.

27 лютого Офіс генпрокурора та прокуратура Херсонської області спільно з СБУ повідомили про підозру 4 членам злочинної організації, яка вчиняла в області насильницькі дії щодо залякування громадян. Павловському та ще 3 фігурантам оголосили нові підозри.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE