Politerno > Україна і світ > Зеленський скликає “слуг”, ті йти не дуже хочуть

Зеленський скликає “слуг”, ті йти не дуже хочуть

  • 16 Березня, 2020
  • 1510 Переглядів
  • 0

Народних депутатів від “Слуги народу” запросили до Офісу президента для проведення засідання щодо відкриття ринку землі.

Про це повідомляють співрозмовники Української правди у президентській фракції.

Початок засідання запланований на 19:30 понеділка.

За інформацією джерел УП, депутати збираються на зустріч із президентом неохоче. Деякі посилаються на погане самопочуття та температуру.

Через це в Офісі президента наказали керівництву певної групи у фракції особисто перевірити, чи хворі депутати, тобто фактично приїхати до них додому та виміряти температуру.

“Завтра – післязавтра буде фінальне голосування по землі. Це принципова позиція Офісу президента … Інакше – дефолт”, – сказав співрозмовник LB.ua.

За словами радника Кабінету міністрів з економічних питань Олексія Мушака, Верховна Рада може ухвалити у другому читанні законопроєкт про ринок сільгоспземель 19-20 березня, депутатам залишилось розглянути 720 правок.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський у своєму звернені до українців заявив, що Верховна Рада повинна працювати за раніше встановленим планом, мовляв, потрібно працювати над реформами, маючи на увазі – відкриття ринку землі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE