Politerno > Україна і світ > Зеленський проти зміни плану роботи ВР, каже, без роформ – економічна кома

Зеленський проти зміни плану роботи ВР, каже, без роформ – економічна кома

  • 16 Березня, 2020
  • 1386 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський заявив, що Верховна Рада повинна працювати за раніше встановленим планом, мовляв, потрібно працювати над реформами, маючи на увазі – відкриття ринку землі.

Про це він заявив у своєму звернені до українців.

“На мою думку зміна плану Верховної Ради недопустима. Зараз, у ситуації світової пандемії та загрози глобальної фінансової кризи, парламент України має ухвалювати життєво важливі для економіки закони. Впроваджувати податкову, земельну, трудову реформи. Призначати міністрів економіки та енергетики, генерального прокурора України. Швидкі реформи – це швидка допомога для економіки. Без них – економічна кома”, – переконаний Зеленський.

Нагадаємо, Верховна Рада змінить графік роботи та проведе позачергове засідання 17 березня у зв’язку з можливим поширенням коронавірусної інфекції в Україні.

Разумков додав, що Верховна Рада не буде закриватися, але змінить свій графік роботи. Зокрема, до 3 квітня нардепи працюватимуть у комітетах. Спікер Ради відзначив, що таку пропозицію підтримали депутати від різних фракцій і груп, з якими він спілкувався.

Під час свого звернення президент Володимир Зеленський також попросив Кабмін зупинити міжміське та міжобласне сполучення, роботу метрополітенів з 12 години дня 18 березня і масові заходи за участю більше 10 осіб, враховуючи церковні обряди і церемонії.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE