Politerno > Україна і світ > Екстрадованого з Болгарії підозрюваного у справі Гандзюк арештували

Екстрадованого з Болгарії підозрюваного у справі Гандзюк арештували

  • 17 Березня, 2020
  • 856 Переглядів
  • 0

Печерський райсуд Києва узяв під варту до 2 квітня без права внесення застави екстрадованого з Болгарії Олексія Левіна (Москаленка), якого підозрюють в організації нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк.

Про це повідомляє “Громадське” із зали суду.

Таким чином суд задовольнив клопотання прокуратури.

Засідання проходило лише за участі сторін справи через загрозу поширення в Україні коронавірусу.

Слідство просило взяти під варту Левіна наголошуючи на ризиках втечі підозрюваного, тиску на свідків, інших фігурантів справи, а також знищення речових доказів.

Адвокат Левіна Ігор Мокін просив відпустити підзахисного під нічний домашній арешт або особисте зобов’язання. Адвокат наголошував на необґрунтованості підозри та недоведених ризиках.

Адвокат наголосив на тому, що його підзахисний після першого ув’язнення вирішив змінити своє життя та почав займатися волонтерською діяльністю. Також він зазначив, що коли Левін виїжджав з України, до нього не було жодних питань у правоохоронців.

Сам підозрюваний Олексій Левін підтримав свого захисника та заперечив свою провину у злочині проти Катерини Гандзюк. Левін пояснював, що у серпні 2018 року виїхав через хворобу дружини до Болгарії. Він обіцяє показати усі довідки та документи.

Читайте також: “Цей закон покладе всю країну”. Місцева влада б’є на сполох через прийнятий закон про боротьбу з коронавірусом

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE