Politerno > Україна і світ > Поява в донецьких частотах українських каналів стимулює в окупантів соціальну шизофренію – російський пропагандист

Поява в донецьких частотах українських каналів стимулює в окупантів соціальну шизофренію – російський пропагандист

  • 17 Квітня, 2020
  • 961 Переглядів
  • 0

Нещодавно жителі окупованої частини Донецької області почали отримувати чіткий звук та зображення з вільної України. 

З початку інтервенції на Донбас окупаційною владою робиться все можливе для тотального заглушення частот роботи українського радіо та сигналів телебачення.

У так званій “ДНР” її колишній ватажок, нині ліквідований терорист Олександр Захарченко на початку 2017 року видав спеціальний “указ”, у якому дав чіткі вказівки унеможливити потрапляння на підконтрольну російським бойовикам територію українського радіо- та телеконтенту.

Однак, нещодавно жителі окупованої частини Донецька почали отримувати чіткий звук та зображення з вільної України. 

Кремлівський пропагандист Роман Манекін, котрий, очевидно, за завданням російських спецслужб, працює з 2014 року на своїй малій батьківщині – в Донецьку, виклав в соцмереж пости про те, що вранці 15 квітня йому “посипалися дзвінки та повідомлення в “лічку” про те, що в Донецьку, один за іншим, випали з ефіру спочатку російські радіоканали, а потім і TV, а на їх частотах з’явилися українські.

Утром посыпались звонки и сообщения в "личку", что в Донецке, один за другим, выпали из эфира вначале российские…

Опубліковано Романом Манекиним Середа, 15 квітня 2020 р.

Кремліський пропагандист заявляє: “Дуже “вчасно”: саме в ті дні, коли більшість донбасівців дотримуються режиму самоізоляції і, відповідно, не вимикають ні радіо, ні TV, щоб не відчувати себе в інформаційному вакуумі“.

Манекін обурився, оскільки, з його слів, він “безпосередньо причетний до появи на Донбасі російських радіоканалів та російського ТБ“.

Зі слів Манекіна, “поява в донецьких частотах українських каналів – навіть на хвилину! – стимулює роздвоєння соціальної свідомості, або – простіше кажучи! – соціальну шизофренію“.

Схоже, таке “роздвоєння свідомості” в Манекіна вже настало, оскільки нещодавно він заявив про те, що «Донецька народна республіка» «стане класичною фашистською державою». Про це він заявив на своїй сторінці в Facebook, у пості, присвяченому гучному пропагандистського шоу на телеканалі «Росія 24». Там бойовики браталися з пропагандистами «русского мира», які зображували з себе ветеранів АТО.  

Нагадаємо, що “зміни у свідомості” Манекіна могли початися ще восени 2017, коли він на тривалий час потрапив “на підвал” “МГБ ДНР” за причетність до підготовки “державного перевороту” в псевдореспубліці. Вийшов звідти пропагандист зі зламаною ногою і… психікою. Остаточні психологічні зміни в Манекіна відбулися вже восени 2018 року, коли він пропав без вісти на досить тривалий термін…

Читайте також: Генерал СБУ Шайтанов: історія зради

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE