Politerno > Україна і світ > У ФДМ заявили про рейдерське захоплення “Об’єднаної гірничо-хімічної компанії” – Поліція заперечує інформацію

У ФДМ заявили про рейдерське захоплення “Об’єднаної гірничо-хімічної компанії” – Поліція заперечує інформацію

  • 17 Квітня, 2020
  • 654 Переглядів
  • 0

Фонд державного майна України заявив про рейдерське захоплення держпідприємства “Об’єднана гірничо-хімічна компанія”.

Про це на сторінці в мережі Facebook повідомляє пресслужба Фонду держмайна, передає Цензор.НЕТ.

“Зараз відбувається рейдерське захоплення державного підприємства “Об’єднана гірничо-хімічна компанія”!”, – йдеться в повідомленні.

Журналістів закликають прийти на місце події: Київ, вулиця Миколи Грінченка, 4 (бізнес-центр “Горизонт Парк”).

Як повідомляє “Громадське“, заступник директора департаменту комунікацій Фонду держмайна України Микола Ганіч заявив, що наразі головний офіс державного підприємства захопили колишні менеджери цієї компанії, яких Фонд держмайна звільнив у зв’язку з інформацією про корупцію.

Однак це рішення Фонду державного майна згодом оскаржили в суді.

“Наразі, прикриваючись рішенням суду, старий менеджмент фактично захопив приміщення головного офісу Об’єднаної гірничо-хімічної компанії, не допускаючи до управління новопризначених менеджерів”, – повідомив Ганіч.

За його словами, до офісу держпідприємства прибули представники Фонду державного майна. Вони також звернулися до правоохоронних органів, аби ті надали правову оцінку діям колишнього керівництва Об’єднаної гірничо-хімічної компанії.

Рішення суду, яке скасовує рішення про звільнення колишнього менеджменту цього державного підприємства, Фонд державного майна планує оскаржити. Там зазначають, що це рішення суд ухвалив напередодні, 16 квітня.

Як повідомили в пресслужбі Національної поліції, співробітники відомства встановлюють обставини конфлікту в головному офісі державного підприємства “Об’єднана гірничо-хімічна компанія”.

Поліція виїхала на виклик до головного офісу підприємства ОГХК на вулиці Грінченка у Києві.

“Жодного рейдерського захоплення немає. Там просто виник конфлікт між колишнім керівником компанії та нинішнім. На місце виїхала слідчо-оперативна група Нацполіції Солом’янського району. Вони розбираються в ситуації”, – заявили в Нацполіції.

Представники поліції встановлюють обставини виникнення конфлікту.

“За необхідності буде прийнято заяву, будуть запрошені в управління для надання пояснень, щоб встановити всі обставини і причини конфлікту”, – додали в пресслужбі.

За словами пресофіцера поліції Солом’янського району, ситуація точно не буде кваліфікована як рейдерське захоплення державного підприємства.

Читайте також: Венедіктова каже, що справи проти Порошенка рухаються, скоро буде підозра (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE