Politerno > Україна і світ > Венедіктова каже, що справи проти Порошенка рухаються, скоро буде підозра (Відео)

Венедіктова каже, що справи проти Порошенка рухаються, скоро буде підозра (Відео)

  • 17 Квітня, 2020
  • 1062 Переглядів
  • 0

Генпрокурор Ірина Венедіктова стверджує, що справи проти екс-президента Петра Порошенка рухаються, а підозра може бути підписана найближчим часом.

При цьому Венедіктова наголосила, що їй важко назвати якісь певні дати.

Про це вона сказала під час ексклюзивного інтерв’ю в ефірі інформаційно-політичного інтерактивного ток-шоу “Народ проти” на телеканалі ZIK.

Зокрема, ведуча ток-шоу Наташа Влащенко нагадала, що раніше очолюване Венедіктовою ДБР скерувало на підпис в Офіс генпрокурора підозру п’ятому президенту України Порошенку за двома епізодами – призначення Семочка заступником голови СЗР та призначення у ВРП. Та поцікавилася у гості, чому за місяць на посаді генпрокурора вона не підписала цю підозру, як і її попередник Рябошапка.

“Повертаючись до вашого запитання, коли ще тоді у нас ця публічна дискусія точилася, це були дві окремі справи, не об’єднані, потім ці справи були об’єднані і передані в НАБУ, САП, потім Назар Іванович повернув їх у ДБР. І я вам хочу сказати, що вони рухаються, просто поки зараз йде хайп по інших справах, ніхто якось не побачив, що по цих справах ідуть певні процесуальні дії”, – запевнила Венедіктова.

При цьому генпрокурор наголосила, що їй важко назвати якісь певні дати, але, вона думає, що це буде найближчим часом, можливо, зроблено.

Читайте також: Загублена підозра. Чому гальмуються кримінальні справи проти Петра Порошенка



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE