Politerno > Україна і світ > Тимошенко про підписання земельного закону: Зеленський зрадив народ і зазіхнув на конституційний лад

Тимошенко про підписання земельного закону: Зеленський зрадив народ і зазіхнув на конституційний лад

  • 28 Квітня, 2020
  • 987 Переглядів
  • 0

“Батьківщина” звернеться до Конституційного Суду з поданням щодо відповідності Конституції України закону про введення обороту земель с/г призначення.

Про це повідомила лідер політичної сили Юлія Тимошенко.

“Дива не сталося – президент підписав скандальний закон про розпродаж української землі. Обираючи між інтересами українців та зобов’язаннями перед міжнародними аферистами, Володимир Зеленський став на бік глобальних спекулянтів. Він зрадив народ, порушив присягу, зазіхнув на конституційний лад та державний суверенітет. “Батьківщина” до останнього намагалася втримати президента від цього злочинного рішення, але, схоже, страх перед замовниками виявився сильнішим за відповідальність перед громадянами. Боротьба продовжується. Ми у найкоротші терміни оскаржимо це злочинне рішення у Конституційному суді”, – заявила Тимошенко.

“Справедливість буде відновлено! Землю буде повернуто українцям! Кожного причетного до спроби крадіжки національного надбання – покарано! “Батьківщина” не відступить!” – резюмувала Тимошенко.

Нагадаємо, сьогодні президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо умов обігу земель сільськогосподарського призначення” № 552-ІХ.

Читайте також: Влада схожа на наркомана, який сидить на голці залежності і виносить з дому останнє, – Тимошенко (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE