Politerno > Україна і світ > Ватажок “ДНР” Пушилін захопив маєток бізнесмена, який виїхав з окупованого Донбасу. ВIДЕО

Ватажок “ДНР” Пушилін захопив маєток бізнесмена, який виїхав з окупованого Донбасу. ВIДЕО

  • 24 Червня, 2020
  • 964 Переглядів
  • 0

Ватажок угрупування “ДНР” Денис Пушилін з сім’єю живе у будинку на вулиці Солов’яненка в Донецьку, який належить бізнесменові Сергію Хановичу.

Власник, який виїхав з окупованого Донбасу, розповів телеканалу ДОМ, що втратив багато об’єктів бізнесу в Донецьку

“Втратив свій житловий будинок, який я побудував сам, у якому тепер живе Пушилін”, – каже Ханович.

За його словами, спочатку біля маєтку на вулиці Солов’яненка, 10/12, в районі парку Щербакова в Донецьку кілька днів стояла машина. Про це Хановичу розповіли охоронці його будинку.

“Ми підходимо – вони мовчать. Ми пробили, що це за машина, виявилося – це машина їхня, так званий якийсь перший відділ, страшний відділ, з яким ніхто не захотів зв’язуватися. Потім приїхали озброєні люди на кількох машинах, з БТРом, сказали, що їм потрібно обшукати будинок, оскільки в них підозра, що в будинку є труп. Їх впустили в будинок, відкрили, пройшли разом з ними, переконалися, що жодних там трупів немає. Вони кажуть, що все одно цей будинок тепер опечатаний, ми будемо проводити слідчі дії. А буквально на другий день туди в’їхав Пушилін”, – розповів бізнесмен.

Деякі речі, що належать родині Хановича, з будинку вивезли.

“Речі, фотографії – те, що їм зовсім не потрібно. Але коли вони з кутів будинку, з парканів позбивали мої ініціали, то я зрозумів, що це вже надовго”, – каже Ханович.

Площа будинку – понад 1,5 тисячі кв. метрів, у ньому є зимовий сад, басейн, джакузі, спортзал, а також гаражі та заправні станції.

“Тепер усім цим “користується Пушилін, володію я, юридично, відповідно до Закону України”, – додав бізнесмен.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE