Politerno > Україна і світ > “Совок”, як ми бачимо, залежить не від віку, а від способу мислення, – Бутусов про нагороди від Зеленського друзям-артистам

“Совок”, як ми бачимо, залежить не від віку, а від способу мислення, – Бутусов про нагороди від Зеленського друзям-артистам

  • 29 Червня, 2020
  • 1265 Переглядів
  • 0

Як відомо, президент Володимир Зеленський з нагоди Дня Конституції України своїм указом відзначив державними нагородами та почесними званнями ряд представників шоу-бізнесу, вчених, військових та інших.

Усього до списку увійшла 21 людина, повідомляється на сайті глави держави в суботу, 27 червня.

Зокрема, співак і музичний продюсер Олексій Потапенко (Потап) отримав звання заслуженого артиста України. Такою ж нагородою Зеленський відзначив і співака Арсена Мірзояна.

Відомий шоумен, комедійний актор з Одеси Олег Філімонов став народним артистом.

Телеведуча Марія Єфросиніна нагороджена орденом “За заслуги” III ступеня. Співачки Ірина Білик та Тіна Кароль отримали ордени княгині Ольги III ступеня.

Зазначено, що всі вони нагороджені “за значний особистий внесок у державне будівництво, зміцнення національної безпеки, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави та вагомі трудові досягнення”.

“Нафталіновою радянською традицією” і “совком” назвав головний редактор “Цензор.нет” Юрій Бутусов звичку українських президентів  нагороджувати своїх друзів артистів, щоб зробити їм приємно на свято.

“Якщо нам вдасться обрати гідну людину в президенти, він присвоїть звання заслуженого діяча циркового мистецтва тільки одній людині – своєму попереднику, і назавжди скасує цю нафталінову радянську традицію зі званнями «народних артистів», яка в 21-му столітті зберігається тільки в мало розвинутих в громадському відношенні країнах. «Совок», як ми бачимо, залежить не від віку, а від способу мислення – шість президентів незалежної країни, яка йде в Європу, зберігають цю радянську систему, яка в європейських країнах відсутня. А поки ми вимагаємо європейських реформ від людей, які як і раніше нагороджують своїх друзів і товаришів пишними державними титулами, щоб зробити їм приємно на свято. Хоча чому вони «народні»? Виступає «заслужений корпоративний артист України»! Так точніше…”,  – написав Бутусов.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE