Politerno > Україна і світ > Зеленський доручив “Юзіку” відновлювати ФК “Кривбас”

Зеленський доручив “Юзіку” відновлювати ФК “Кривбас”

  • 27 Червня, 2020
  • 889 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський доручив народному депутату та колишньому актору студії “Квартал 95” Юрію Корявченкову “Юзіку” відновити криворізький  футбольний клуб “Кривбас”.

Про це стало відомо в ході відкриття Зеленським стадіону у місті Нова Каховка, якого цитує Громадське.

Мер Нової Каховки розповів присутнім, що у них в місті є клуб “Енергія”, що постійно змагається із криворізьким “Гірником”. У відповідь на це Зеленський згадав про ФК “Кривбас”, який проіснував до 2013 року.

“Гірник” — нормальний клуб. Був ще “Кривбас”. На жаль, закрили. Я цьому, нашому Юрію Корявченкову… Ми йому поставили завдання, він зараз говорить з Федерацією (футболу – ред.), щоб у Кривому Розі “Кривбас” повернути. Навіть не тому, що ми з Кривбасу. Просто неправильно закривати клуби”, – заявив Зеленський.

ФК “Кривбас” був заснований 1927 року, з 1992 року був учасником Української прем’єр-ліги. У 2013 році ФК розформували через фінансові проблеми.

У 2015 році ФК “Кривбас” відновили, але лише на регіональному рівні.

Нагадаємо, Спеціалізована антикорупційна прокуратура у грудні минулого року почала розслідування так званих “плівок Юзіка”, на яких нардеп і колишній “кварталівець” Юрій Корявченков (“Юзік”) “вчить” криворізьких правоохоронців, як “вирішувати питання”.

Також ми повідомляли, як в Одесі народний депутат Юрій Корявченков, відомий як “Юзік” з «95 кварталу», невдало припаркував свій джип, заблокувавши пожежним проїзд до згорілого коледжу. Відповідне відео опублікував місцевий 7 канал.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE