Politerno > Тернопільщина > Тернопільщину внесли до переліку регіонів-“чемпіонів” з порушення карантину

Тернопільщину внесли до переліку регіонів-“чемпіонів” з порушення карантину

  • 27 Червня, 2020
  • 4175 Переглядів
  • 0

За останні дні найбільше порушень карантину виявлено у Вінницькій, Львівській, Одеській, Тернопільській областях та у Києві.

Про це поідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час селекторної наради президента Володимира Зеленського, в якій взяли участь  урядовці, представники правоохоронних органів, очільники обласних державних адміністрацій та міські голови

Аваков зазначив, що за останні дві доби правоохоронці перевірили понад 6 200 закладів: майже 3 500 закладів торгівлі, 2 тисячі закладів харчування, 850 нічних клубів і розважальних місць.

Було складено 355 адміністративних протоколів.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль додав, що показник захворюваності значно зріс і становить понад 50 осіб на 100 тисяч населення. Ще 10 днів тому він був менше 40. Водночас летальність становить 2,6%, що свідчить про високий рівень лікування.

Очільник уряду попросив міських голів залучити муніципальні патрулі до роботи з відомствами, що здійснюють контроль, такими як, наприклад, Держпродспоживслужба, та іншими для дотримання санітарно-епідеміологічних вимог; обмежити роботу нічних клубів з 10-ї години вечора; поставити на жорсткий контроль муніципальний транспорт, а також покращити інформаційну політику та допомогти навчальним закладам підготуватися до дистанційної роботи.

Раніше ми повідомляли, що в Кабміні планують провести масові перевірки закладів громадського харчування та громадського транспорту з 22 по 28 червня.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE