Politerno > Україна і світ > Уряду запропонували двох кандидатів на голів ОДА

Уряду запропонували двох кандидатів на голів ОДА

  • 26 Серпня, 2020
  • 936 Переглядів
  • 0

Кабміну запропоновали узгодити кандидатури Сергія Сергійчука на пост голови Черкаської обласної держадміністрації, та Андрія Назаренка – на пост голови Кіровоградської ОДА.

Про це повідомив перший заступник керівника Офісу президента Сергій Трофімов у Telegram.

“Перезавантажуємо відразу дві області. Ми продовжуємо шукати сильних управлінців, щоб влада у регіонах була максимально ефективною, а її робота – плідною.

Сьогодні Кабміну належить узгодити призначення нових голів ОДА – Черкаської та Кіровоградської областей.

Керівництво Черкаської ОДА пропонується передати Сергію Сергійчуку. Свій життєвий і професійний досвід – служби в СБУ й роботи на держслужбі – він готовий застосувати у Черкаській області. Його пріоритети – зниження тарифів, запуск поїзда Черкаси – Київ, якісний інтернет у області, знесення незаконних об’єктів на березі Дніпра.

На голову Кіровоградської ОДА подано кандидатуру Андрія Назаренка. Ситуацію в області він знає не з чуток: живе й працює тут із 2010 року, після завершення дипломатичної кар’єри за кордоном. У його планах – залучення інвестицій у переробку і збереження сільгосппродукції, створення нових робочих місць, підвищення якості питної води, відкриття діагностичних центрів”, – написав Трофімов.

Перший заступник керівника ОП додав, що головний принцип владної команди у регіональній кадровій політиці – це “створення сильної вертикалі для ефективного управління на місцях”, і на цьому шляху вона зупинятися не збирається.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE